Eladás Egyéb (földterület), Baie Lazare/Anse Soliel, Mahe, Seychelles, Baie Lazare

Eladás - Cod. 37568

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 5940 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

A legmagasabb tengerszint feletti magasságban, az Indiai-óceánra és a Baie Lazare és Anse Gouvernment fehér homokos strandjaira néző, legmagasabb tengerszint feletti magasságban ültették a meleg óceáni szellőt, amikor megvizsgálják az egyéni privát vagy turisztikai nyaralóházak tervezését. látványos, 1,6 hektáros (5940 négyzetméter) viszonylag sík földterület, amely ideális minden fejlesztéshez.

A méltóságteljes, érintetlen része a keresett SW Mahe-nak, ez a szálláshely mindössze 130 méterre fekszik a Baie Lazare liszt-puha strandjaitól és egy festői 2km-es sétára az Anse Petite világhírű strandjainak és türkizkék vizeinek! 2.3km-en belül rengeteg étterem várja Önt.

Tehát hagyja hátra a bajba jutott világot, és megújítsa a lelket ebben a félreeső és nagyon magántulajdonban. A bukolikus környezet azonnal felemeli az elmédet és a testet. Ez az élet, amit vezetni akar.

Az 1-es parcella nagyvonalú 3925 négyzetméter (0,39 hektár), és joga van a legközelebbi úton a dombon. A parcella nézetei látványosak és közel 180 fokos óceáni panorámás kilátást nyújtanak. A 2. parcella az 1-es csomagot Keletre ellensúlyozza, és 2015-ös négyzetmétert (0,20 hektár) fed le, és ugyanolyan félelmetes kilátást nyújt a Nyugat-Indiai-óceánra és Baie Lazare gyönyörű strandjaira. Ezek a szomszédos csomagok együttesen rengeteg földterületet biztosítanak, hogy felépítsék az ideális magánbirtokot vagy nyaralóházakat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB